Missie & visie2017-07-05T13:57:34+00:00

Missie & visie

Missie

We brouwen een tripel duurzaam abdijbier in de directe omgeving van de Egmondse Abdij.
Tripel duurzaam omdat het duurzaam is voor de Abdij, voor de mensen en voor het milieu!

Visie

  1. We willen onze brouwerij niet laten leiden door de boekhouding maar door waarden en zingeving.
  2. We willen een gezondere wereld voor onze mede-natuur, onze kinderen en de komende generaties.
  3. Onze aanpak is goed in plaats van minder slecht. Dus zo snel mogelijk 100% duurzaam.
  4. We werken op kleine, lokale schaal. We runnen de brouwerij samen en met plezier.
  5. We hebben heldere principes en geen bureaucratische rompslomp.
  6. We werken aan inclusiviteit en geen competitie.
  7. We zijn niet de goedkoopste maar wel de beste voor nu en voor de komende generaties.

Doelstellingen

Consument

Wij bieden de consument een heerlijk traditioneel gebrouwen abdijbier. Het is volop genieten door de smaak en de lange historie die hoort bij het bier. Door de continue verduurzaming van het volledige beleid rond de brouwerij, het brouwproces, de grondstoffen en het personeel is het in alle opzichten genieten!

Horeca

follow link Uiteraard kunnen de consumenten in de wijde omgeving van Egmond-Binnen ook genieten van dit geweldige bier bij vele restaurants, bars en cafe’s.

De Abdij

machine porno you tube De brouwerij moet volledig passen binnen de doelstellingen van de Abdij en de winkel. Sancti Adalberti speciaalbier ondersteunt de doelstellingen en de uitstraling van de Egmondse Abdij. Jaarlijks wordt er een bedrag aan de abdij overgemaakt, afhankelijk van het geproduceerde volume. Zo draagt de brouwerij bij aan de instandhouding van het abdijpatrimonium.

Duurzaamheid

De brouwerij voldoet aan de huidige duurzaamheidsdoelstellingen. Het brouwproces wordt uitgevoerd volgens de meest duurzame richtlijnen. Er worden grondstoffen gebruikt die biologisch en/of duurzaam in de omgeving zijn verbouwd.

Financieel

Het inkomen van de brouwerij wordt gegenereerd uit verkoop van bier en biergerelateerde producten aan horeca en retail, in de eigen winkel en proeflokaal en door het geven van rondleidingen.